Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnící páska na dveře?

Od: danuskanejedla odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, prosím o laskavou radu jak utěsnit lehce netěsící francouzské dveře na zahradu, na té straně kde jsou panty. Mám tam těsnící pásku, obyčejnou, častým otevíráním se však ničí. Prosím O nápad i na provizorní řešení, řemeslníka teď neseženu a jsem sama ženská. Poradíte eventuálně i nějakou kvalitní těsnící pásku někde z eshopu? Děkuji moc. Srdečně přeji hezké adventní období a svátky. Daniela*srdce*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

*srdce*Například toto, je to velmi šikovné těsnění. A za pár korun.

doplněno 18.12.18 08:48:

Ale plastové dveře mají nastavitelné panty.

danuska*

dekuji,je vhodne na plast.dvere?

m123*

Tak zrovna toto se mi furt odlepovalo :(

Plast se musí odmastit.

hodnocení

1x
Pridajte foto pantov, pravdepodobne pojdu postelovat a kridlo trochu pritiahnut.

jabraka*
hodnocení

1x

Existují místa,kde se dost těžko uplatní samolepicí poásky.Tam se prostě vstříkne trochu silikonu,na místě,kde nechci,aby se přilepil ho namastím a pak zmizí všechny škvíry.Ale neznám plastové dveře,profesionálně namontované,aby netěsnily.

JABRAKA

tes
hodnocení

0x

Dobrý den, co vím, tak se to řeší takto. zatesnujeme-okna.cz/...

.Jedná se o těsnění, které se dává do drážky.. Je třeba nějprve vyvrézovat drážku...Toto si sama ale neudále...Každopádně je to nejlepší řešení.

Ale tazatelka nepíše, že jsou dveře dřevěné.

danuska*
hodnocení

0x

dodávám,dveře jsou plastové

kimbert*
hodnocení

0x

Když mi firma namontovala plastové francouzké dveře ,tak mi na straně pantu taky netěsnily(přitom mají dvoje těsnění+středové) ,ale rám byl prohlý,z firmy mi přijeli v rámci reklamace namontovat dva přítlaky proti prohnutí rámu a od té doby těsní perfektně.

danuska*
hodnocení

dekuji za tip,ale firma už neexistuje

V tom případě zkuste jinou firmu, když bude solidní, tak vám pomůže. Určitě to nebude drahé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]