Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče mi voda z pod umyvadla

Od: ondrej42 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, teče mi každkou chvíli voda z pod umyvadla, jednou je to ze sifonu podruhé zase okolo spoje trubky.

Nějaké díly (trubky) jsem již kupoval nové,vždy to složím a je to dobré a za pár dní to opět někde teče,

nevíte někdo kdo dělá instalatéra nebo tomu trošku rozumí jak tomu všemu konečně zabránit? Děkuji Všem

Teče mi voda z pod umyvadla

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Sice nevím kde je problém, ale když vidím jak to máte pospojované tak bych doporučil koupit flexibilní sifon a budete mít po problému.

ferda1954*
hodnocení

1x

Já když vidím tu traverzu tak vidím asi jediné možné řešení a to sifon ke sprchové vaničce ale pozor na tip měl by to být ten do plechových vaniček a šroub budete muset použít stávající.Nevěřím , že by se tam flexi sifon vešel.Pravděpodobně by se tam nevešel ani vanový.Je dobré zavolat instalatéra a to proto , že nebudete muset platit materiál , který se neupotřebí.No a v neposlední řadě on ručí za to , že to nepoteče.

doplněno 21.11.09 20:52:

Ta traverza bude asi vana obrázek je mizerný.

jabraka*
hodnocení

1x

Já bych viděl chybu ve špatném odtoku do kanalizace.Protože vlastně by nic neteklo,i při špatném utěsnění trubek,když rychle voda odteče.Vám se zahltí odpad a vznikne přetlak tam,kde vlastně má být podtlak.

JABRAKA

ondrej42
hodnocení

A jaký je ten flexibilní sifon? Jaký je v tom rozdíl? Je možné ho vidět někde na obrázku?Děkuji
perda*

Zde je fotka: www.pozam.cz/sort/...

Je to flexibilní hadice kterou si naohýbáte a natáhnete jak potřebujete a máte jen dva spoje.

Zde je zapojení v praxi: www.ceskykutil.cz/...

hakiss*

dobrý den

možná by stačilo utáhnout šroub pod špuntem , pokud máte trubky pod umyvadlem důkladně spojené lepidlem nikde jinde by téci nemělo ještě někdy je zrada v tom že některé těsnění špatně sedí .

alf*

beda64*
hodnocení

0x

přesně zjistit odkud to teče poté rozebrat a zalepit ten spoj lepidelem na novodur. Nebo použít na spoje instalatérskou pásku

kterou používám na nedostupná místa.Funguje na principu jako lepidlo časem zatvrdne a získá funkci jako nerozebiratelný spoj.

ferda1954*

Rozhodně by pomohl materiál HT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]