Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, teče mi každkou chvíli voda z pod umyvadla, jednou je to ze sifonu podruhé zase okolo spoje trubky.
Nějaké díly (trubky) jsem již kupoval nové,vždy to složím a je to dobré a za pár dní to opět někde teče,
nevíte někdo kdo dělá instalatéra nebo tomu trošku rozumí jak tomu všemu konečně zabránit? Děkuji Všem
Já když vidím tu traverzu tak vidím asi jediné možné řešení a to sifon ke sprchové vaničce ale pozor na tip měl by to být ten do plechových vaniček a šroub budete muset použít stávající.Nevěřím , že by se tam flexi sifon vešel.Pravděpodobně by se tam nevešel ani vanový.Je dobré zavolat instalatéra a to proto , že nebudete muset platit materiál , který se neupotřebí.No a v neposlední řadě on ručí za to , že to nepoteče.
doplněno 21.11.09 20:52:Ta traverza bude asi vana obrázek je mizerný.
Zde je fotka: www.pozam.cz/sort/...
Je to flexibilní hadice kterou si naohýbáte a natáhnete jak potřebujete a máte jen dva spoje.
Zde je zapojení v praxi: www.ceskykutil.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.