Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím poraďte, jak propájet tyto vánoční světýlka, aby neblikala, jen pořád svítila. Už jsem to dělal u jiných, ale u tohohle si nevím rady, děkuji.
Potřeboval bych to vysvětlit, tak, jako je na tom obrázku, kde mi to červeně jeden hodný člověk naznačil, jenže teď mám nové světla a s tím si nevím rady...
Mělo by to být takto, ale opět bez záruky, že střední proud nebude příliš vysoký. Ale s velkou pravděpodobností to fungovat bude. Osobně u podobných světýlek často odpojuji modrou sekci, protože mi přijde nepatřičná. Také je fajn předřadit tomu levný regulátor např. z Ikea a jas jím nastavit decentnější - podle chuti.
Děkuji velice panu ,,tomkk,, zachránil mě od ranního vstávání, páč manželka blikání nesnáší a vždy mě vyžene ven to procvakat )
Ještě jednou velké díky!
Blikání obstarává "šváb" na malé destičce kolmé k základní desce. Takže buď komplet zrušit elektroniku a zapojit napřímo (k tomu musíš trochu znát parametry napájení a parametry "světýlek") nebo je třeba znát něco více o současném zapojení, popř. přečíst si pořádně Návod k obsluze, protože složitější zapojení obvykle umožňují volbu "módu" spínámí světýlek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.