Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddělit zapasované trubky vysavače

Od: nov odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám vysavač Samsung s cyklonovým filtrem, který ovšem po letech užívání napraskl. Chtěla jsem ho tedy vytáhnout z teleskopické sací trubky a objednat nový filtr. Ale je do té trubky tak zapasovaný, že z ní prostě nejde ven. Neporadíte jak na to? Už si fakt nevím rady. Děkuji :)

sirius-zlin.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zkusil bych ten spoj pořádně prohřát fénem a hned tahem (s mírným otáčením) uvolnit. Možno i velmi opatrně spoj poklepat (raději přes hadr, aby plast nepraskl). Zdravím!

doplněno 12.12.18 08:13:

nov - nemáte zač. Kdyby to bylo po ohřátí do ruky hodně horké, tak použijte třeba utěrku.

mopet*
A kdyby to nešlo , tak platí že co nejde silou jde ještě větší silou.
nov
hodnocení

Děkuji za radu, pokusím se to nahřát. Pro mopet- jj, silou jsem to zkoušela a podařilo se mi akorát ulomit celý filtr, takže teď už zůstaly jen 2 trubky, z té od filtru zbyl jen kousek. *smich*

hodnocení

0x
NA hodně věcí zabírá WD40.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]