Dobrý den. Dokázal by mi prosím někdo dát typ na dobrý sprchový kout. Ideálně s vaničkou. Rohový. 90x90. Aby se dobře udržoval. Aby chvíli vydržel. Cena ideálně do 20000,-. Pokud jsem na nějaký údaj zapomněl rád doplním. Díky za pomoc.
Sprchovou vanicku si kupte s liteho mramoru.Nedelejte zadny zlabky a sprchovou zastenu jen sklo a panty.Zadny kolejnicky.Blbe se to udrzuje.Potom vse osetrite nano technologii a mate pul roka klid od uklidu
Zajděte do prodejny koupelen a vybírejte za dvacet tisíc už nejsou šity. Vaničky z těžkého materiálu, ne ze sklolaminátů a plastů.
jabraka*
Stavěl jsem jich několik,dokonce se chystám vyměnit i vlastní vanu za sprcháč.Tady je výběr ohromný.Jen se člověk musí podívat do hloubky vlastní kapsy.
Záleží na tom, jak má vypadat. nejprve je třeba upřesnit, zda je rámový a nebo bezrámový. Potom, jak se do sprchového koutu bude vstupovat, zda je vstup rohem, nebo bude jedna stěna pevná a druhá jsou dveře. Pak když bude pevná stěna a dveře, tak jestli bude vstup jednokřídlé, dvoukřídlé, zlamovací. Hrubý nástřel je třeba tady: sanita.cz/...
My si pořídili cca před 5lety 90X90 hluboký sprcháč z OBI,cena nízká.Brali jsme jen vaničku s předními skly.Zadní stěnu jsme nekachlíčkovali,ale dávali plexi (jsme by bytě)a jsme skromní,nemáme ani žádné masážní panely apod.jen kohoutek a sprchu.
...ale hlavně chci přidat tip-nedám dopustit na hluboký sprcháč.Ideální na koupání dětí nebo i psa,mytí botů,,přepírání prádla...atd.sedátko v rohu ideální v těhotenství i v důchodu,takže já bych jiný už nechtěla.Udržba samozřejmě dobrá.
doplněno 12.12.18 21:16:
...já nevěděla,že tazatel hledá mramor?každopádně nám nezatíká....a hlavně praktičnost hlubokého sprcháče je veliká.Beru když má někdo jiné možnosti,ale v menší domácnosti je praktičnost na prvním místě.
fbiswat
Hlavne nekupujte hlubokou vanicku-to snad ani z mramoru neni.To co pise tady pani tak to je plast a to vsude zatika.To je pro starsi lidi schod do sprchy .idealne je dat sprchovou vanicku zaroven se zemi nepo 3cm nad.
V tuto chvíli máme Gelco otevírá se roh. Opravdu se špatně udržuje - má dost záhybů a hran. Ještě bohužel stále protéká. Asi i špatně nainstalován. Bohužel jsem propásl termín reklamace. Dnes mi byl doporučen roltechnik. Opravdu jsem tam našel co jsem hledal a co mi zde i doporučujete. Jednoduché skleněné dveře s panty. Současnou vaničku 80x80 z litého mramoru mám zapuštěnou v dlažbě. Vysekám, dorovnám betonem a posadím už na povrch 90x90.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.