Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava skříňky

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:

Mám takovou obyčejnou bílou skříňku, odloupl se mi maličký kousek u šuplíku, pod tím je něco hnědého, nechci se na to dívat, čím to přetřít nebo zalepit, ale nechci kupovat na opravu nic velkého, zbylo by mi to. Děkuji

Oprava skříňky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Já takové maličké opravy dělám tímto: alteco.cz/...

Vůbec se s tím nepářu *smich*

jabraka*

Dobrý je také Ceys-smalt tmely-silikony-lepidla.he/...

JABRAKA

hodnocení

to je zajímavé, díky

dam®
hodnocení

1x
Třeba - bílá voskovka

hodnocení

1x

Takovýhle věci se voskují. Nějaký patlání barvy nebo lepidla je jen zhoršení současného stavu.

Takže se podívej sem, vyber si vosk podle barvy a pak nějakým vhodným nástrojem, co máš doma, dovedu si představit třeba nějaký menší nůž, naneseš vosk, uhladíš do roviny s plochou dvířek a na první pohled to nepoznáš.

hodnocení

děkuju, ale můžete mi napsat, jak se s tím pracuje?

Jednoduše.
Musí to být měkký vosk, na tvrdej je potřeba pájka. Stačí si vzít nějaký malý nůž, kousek vosku oddělit a nožem nanést na potřebné místo. Opatrně nožem uhladit a hotovo.
Není to žádná kosmická technologie.

hodnocení

0x

Třeba latex. Možná před tím trochu zatmelit, aby tam nebyla prohlubeň.

hodnocení

no to je přesně opak, co je v dotazu, na maličkou opravu neseženu tak malé množství a co bych dělala s balením na vyhození je to škoda

OK, vycházel jsem z toho, že každý má nějaké zbytky čehokoli doma. Já bych si s tím poradil. Říká se tomu profesionální deformace. Když mám domek, mám doma kde co.

hodnocení

0x

@aja1946 - na maličkou opravu neseženu tak malé množství
Nemáte poblíž truhláře, prodejnu nábytku, kde jsou i montážníci a podobně? Tam bych se ptala já - s fotkou v ruce a nešťastným výrazem v očích ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]