Nejste přihlášen/a.
Zdravím, začalo mi na baterii kapat přepínání na sprchu. Když sundám kryt, je tam zlatá matice. Pokud sundám také ji, tak je to v pořádku. Po nasazení ale opět kape. Nějaká rada? Baterii se mi měnit nechce, zase tak moc to nekape.
já to vidím na: rozebrat a přetěsnit, vyšroubovat ten šestihran a kouknout kde je jaké těsnění.
Na obrázku není přepínání na sprchu, ale normální vodovodní ventil. Takže upřesni otázku, popř. dodej správné foto.
@katon: Vyfoť celou baterii.
@katon: To těsnění bude dál uvnitř. Tam musí být "šoupě", které přepíná vodu do sprchy a do výtoku dolů. Nevíš náhodou typ baterie? Mohlo by to pomoci.
Po odšroubování té matice (šestihranu) by měl jít vyndat celý přepínací ventil. Bohužel jsem podrobnosti nenašel. Takže vytoč tu matici a zkus ta "střeva" vytáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.