Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kape přepínání na sprchu

Od: katon odpovědí: 12 změna:

Zdravím, začalo mi na baterii kapat přepínání na sprchu. Když sundám kryt, je tam zlatá matice. Pokud sundám také ji, tak je to v pořádku. Po nasazení ale opět kape. Nějaká rada? Baterii se mi měnit nechce, zase tak moc to nekape.

Kape přepínání na sprchu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

já to vidím na: rozebrat a přetěsnit, vyšroubovat ten šestihran a kouknout kde je jaké těsnění.

hodnocení

0x

Na obrázku není přepínání na sprchu, ale normální vodovodní ventil. Takže upřesni otázku, popř. dodej správné foto.

doplněno 10.12.18 20:27:

@katon: Vyfoť celou baterii.

doplněno 10.12.18 20:36:

@katon: To těsnění bude dál uvnitř. Tam musí být "šoupě", které přepíná vodu do sprchy a do výtoku dolů. Nevíš náhodou typ baterie? Mohlo by to pomoci.

katon
hodnocení

Morava M153.0/1

Po odšroubování té matice (šestihranu) by měl jít vyndat celý přepínací ventil. Bohužel jsem podrobnosti nenašel. Takže vytoč tu matici a zkus ta "střeva" vytáhnout.

katon
hodnocení

Tak jsem to vyndal...

Kape přepínání na sprchu #2

Jestli jsi trochu technik, tak to pořádně prohlédni a zjistíš, kde je problém. Já tohle už na dálku nezjistím.

katon
hodnocení

Dá se to koupit nové, tak to objednám.

katon
hodnocení

Fotografie je ok. Je to přepínač sprchy.

katon
hodnocení

Tady je přepínač. Ten šroubek jsem odmontoval a sundal to. Je pod tím to, co jsem tu už dával. Když ten šestihran odmontuji, tak tam žádné těsnění už není

Kape přepínání na sprchu #3

111®
hodnocení

0x

ten O kroužek zvenku mi přijde divnej

katon
hodnocení

Tak už se tom asi vyřešil. Ten vnitřek se dá koupit za 75 Kč, tak to objednám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]