Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s přivedením elektřiny do zahradního domku, který je od domu vzdálen cca 20m. Kabel by byl v "krku" cca 40cm pod úrovní terénu. V zahr. domku by byl podružný rozvaděč a z něj by to šlo na 3 zásuvky a 4 světla.
Zásuvky by se používaly např. na sekačku, pilu... (musí být zvláštní okruh na zásuvky a světla?)
Jaký průřez kabelu mám zvolit? Nejlepší by to asi bylo připojit do rozvaděče v domě, ale to bych musel kabel tahat přes celý dům, mohlo by se to připojit na zásuvkový okruh ve sklepě?
Co by jste mi ještě doporučili?
Vše bude později konzultovat s elektrikářem, chtěl jsem se jenom zeptat, co by jste mi poradili.
Zásuvky by se používaly např. na sekačku, pilu... (musí být zvláštní okruh na zásuvky a světla?)
Jaký průřez kabelu mám zvolit? Nejlepší by to asi bylo připojit do rozvaděče v domě, ale to bych musel kabel tahat přes celý dům, mohlo by se to připojit na zásuvkový okruh ve sklepě?
Co by jste mi ještě doporučili?
Vše bude později konzultovat s elektrikářem, chtěl jsem se jenom zeptat, co by jste mi poradili.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]