Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na podkrovní pokoj

Od: svyjabob* odpovědí: 5 změna:

Otázka je taková, na obrázku je vidět cca, jak by měl podkrovní pokoj vypadat, jde mi ale o to, jak udělat strop (červeně označen), u příček nebo obkládání/předstěn je mi to jasné, ale pokaď stavím do prázdného a nemám tudíž jak ukotvit uw a ud profily, jak mohu postupovat (nepočítám ukotvení v krověch háky, ale tu rovnou část)?

doplněno 27.12.18 18:31:

totak asi mojí otázku pochopil dobře, ale jen pro upřesnění sem dám ten obrázek a omlouvám se že jsem ho nevložil prvně, bohužel se mi nenahrál.
Modře vyznačené profily a uložení chápu, klasické UDxCD a UW a CW, ale jak udělat CD červené barvy, pokud ten podkrovní pokoj nemá žádný strop za který bych normálně ten profil uložil do UD? To samé červeně označené CW a horní UW? pokud to dělám do prostoru, kde se to nemá o co opřít, resp. UW oranžově zakroužkovaný nemám kam přišroubovat, jak to udělat? druhou půlku podkroví chceme nechat tak jak je. podkrovní pokoj bude mít stěny z našeho pohledu i tu "protější", ale červeně označená svislá bude v prostoru, jak postupovat? děkuji za rady a zkušenosti.

Jak na podkrovní pokoj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na obrázku možná, ale kde je?

Tak v tom případě bych kvůli pevnosti, použil hranol 10/10 cm (do rohu budoucí místnosti). Nahoře upevnit ke krokvi a dole pomocí nějakého úhlového profilu a hmoždinek s vruty do podlahy. Na to bych pak montoval ostatní profily pro sádroš, tak jak by bylo potřeba. A byla by jistota, že to bude pevné. Možná by to chtělo namalovat půdorys, nevím, zda jsem úplně pochopil velikost a situaci místnosti.

Pokud je místnost situována od štítu ke štítu, dal bych tam těch hranolů více, záleželo by na délce

hodnocení

0x
Jestli dobře chápu o co ti jde, tak kotvy do profilů mají drát s očkem a to vyvážeš lankem nebo drátem do krokve i kdyby byla tři metry nad sádrošem. Jen to holt budeš mít o ty závěsy dražší.

hodnocení

0x

Omlouvám se, asi jsem nepochopil kde jeproblém. Páč na krokve zavěsíte dráty, na dráty Ankerfix, profil CD. UW pak uchytíte do CD a na podlahu. Lepší by bylo foto, nežli nákres bez rozměrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]