Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umakartová koupelna, odstranění háčků a madla

Od: pavla5 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

provizorně renovuji umakartové jádro v koupelně, narazila jsem však na problém s háčky a jedním madlem, jsou z nějakého hodně tvrdého plastu zřejmě. Jsou přidělané jedním šroubkem, to oddělat jde, ale v dalším bodě jsou jako by přivrtané nebo přidělané šroubkem z vnitřní strany umakartové desky. Setkali jste se s tím někdo? Víte, jak je případně odstranit? Prosím o radu. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Pokud se madlo už používat nebude,dá se uříznout plátkem pilky na kov.Ovšem umakart se poškodí.To nebude problém,pokud se bude obkládat.Stejně tak háčky.Mají jeden vrut zvenčí,druhý zevnitř.

JABRAKA

Já jsem se s tím nepáral,kladívkem jsem držáky urazil,vyčnívající vrut uřízl flexou.

JB

pavla5
hodnocení

Takže pilkou na kov jsem to řízla jak madlo tak háčky, aby se zeď nepoškodila, a zbytek jsem rozštípala štípačkama, šroubky pak šly zastrčit jako by dovnitř zdi a přetmelit, takže ok. Díky moc za pomoc. Pěkný den.

lidus*
hodnocení

2x

Moje madla mají šrouby v kuchyni za linkou, zkuste se podívat.

pavla5
hodnocení

Já mám madla na druhé straně od kuchyně (slepá zeď, pak už je jen společná chodba), takže ze strany kuchyně to nebude. Přesto díky moc za info. Pěkný den.

hodnocení

0x

Tyto byly povětšinou připevněny při kompletaci jádr před "vložením" do panelů-ze straby panelů takže jedině pilka na kov nebo flexa,případně vibrační nástroj Parkside z lidlu (nejen ten) běžně zvané jako opravátor.Nebo pak hrubým násilím vyrvat s kusem umakartu ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]