Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynový kotel nevypíná

Od: nestastnik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

Cca před hodinou plynový kotel nevypnul, termostat v bytě máme nastaven na 20 st. , ale s malými pauzami kotel jel dále, až tu bylo jak v sauně, v tu chvíli ukazoval termostat už 23 st. , nezbylo mi nic jiného než kotel vypnout...Co může být špatně?

Děkuji a hezký večer

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zakus*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

podívejte se zda nejsou potřeba vyměnit baterie v termostatu.

Potom vyzkoušejte spínání termostatu tlačítkem "TEST", které je přístupné po odklopení dvířek.

Návod zde.

hodnocení

0x

Třeba právě ten termostat.

bruter*
hodnocení

0x

Kup si pořádný prostorový tetmostat s více funkcemi třeba PT 22 a budeš čumět co umí.Je to perfekto a bez problémů.

hodnocení

Mám termostat PT 21, nikdy s ním nebyly problémy.

zakusek
hodnocení

0x

Potrvrzuji z vlastní zkušenosti radu ,,zakuse,, vyměňte baterie. Jednou se mi kotel rozpálil a nevypínal. Nebyla jsem doma, tak jsem to naštěstí vypla včas, ale doma 25 stupňů.

aaaa*
hodnocení

0x

Pokud to neni baterkama, a nejaky spotrebic se takto "zblazni" (televizor, set-top box, internet modem, termostat, plyn. kotel,..) tak ho vzdycky nejdriv zkuste na par desitek sekund/par minut vypnout ze site. Nikoli jen vypnout hlavnim vypinacem, ale odpojte primo sitovy kabel!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]