Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Konečně jsme dodelali rekonstrukci domu a přivezli dveře. Na chodbě máme dvoje dveře vedle sebe - do spize a do sklepa. Netuším jak jsem to (ne)změřila, ale do jednich futer do sklepa (klasické kováky) krásně dveře 60 padnou, druhé futro od spíže je mi záhadou. 60ky jsou malé a 70ky dveře moc velké. Atypický rozměr. Napadlo mě dokoupit k těmto atypickym futrum obložky a vyrovnat tim tento problém, 60ky pak bez potizi asi nasadime. Ale ti padem musim dat oblozky i na ty dvere 60ky do sklepa. Bourat uz nic nechci a proto se ptám: Pokud ted dveře 60ky krasne padnou do kovaku futer, muzu dat na ne take oblozky? Nezmensi to otvor? Omlouvam se asi za hloupy dotaz, podle fotek a vysvětlivek na netu si to neumim spravne vybavit a nechce se mi moc behat po obi s prckem v nositku a metrem v ruce dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.