Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu dělat novou podlahu.. Na stávající dřevenou podlahu natluču nové podlahové palubky.
Napadlo mě, že bych novou podlahu mohl vypodložit hobra deskou 8mm síla.. Je to dobrý nápad? Mysllel jsem, že bych mohl tím odhlučnil strop.
Položil bych na stávající podlahu HOBRU, pak bych natoukal novou podlahu?
Je to tobrý nápad...Hobry mám dost.díky moc za radu.
Dobrý den, jenom postřeh či vzpomínka - hobra se používala na různé přepážky v bytech nebo odhlučnění v době, kdy nebyl ještě sádrokarton a deskový polystyren. V podstatě se jejím použitím (když už ji nemusíte kupovat) vrátíte zpět, kdy se používala běžně. Ovšem, hobra je vlastně stlačený papír, který se při práci láme (je pružná) a není vůbec vhodná do vlhka (voda ji zničí a "čapne" plíseň). Takže, do patra (do podlahy), kam nezatéká a není tam vlhko, bych ji použil, ale třeba někdo jiný nikoliv. Zdravím!
Nemáte zač. Jen dejte pozor, ať se Vám ty desky při pokládce nezlomí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.