Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je a kde se to dá sehnat?

Od: dedkoid® odpovědí: 10 změna:

Co to je a kde se to dá sehnat? Potřebuju ještě jeden kus.

Dědkuji

Co to je a kde se to dá sehnat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Držák na hašpru, zkusil bych lepší železářství nebo šikovného zámečníka - svářečka kus trubky, pásovina a hodina práce

Co je to hašpra? *zmateny*

To jsou ty slengové výrazy...Správně česky závora ,slouží obvykle k zajištění křídla garážových vrat u kterého není klika

Držák zábradlí těžko, podle velikosti to bude na menší průměry

JJ, zástrč-zástrčka, ale asi to bude mít ještě nějaký jednoznačnější výraz. Ale to by musela bejt pořádná ZÁSTRČ, navíc tomu schází obvyklej bajonetovej mechanismus.

Hašpra mi připomíná výraz lígr = obrtlík :).

hodnocení

2x

Je to odlievané. Ja by som to tipoval na spojenie dvoch rúrok zábradlia v autobusoch,trolejbusoch a pod. Určite je to staršieho dáta,teraz sa využíva plast.

hodnocení

0x

Já bych řekla, že by se to dalo hledat jako objímka, objímka s otvory, objímka k připevnění na zeď, příchytka, ...

A hledala bych asi v nějakém Baumaxu a podobném obchodu. Stejné asi neseženete.

hodnocení

Já to hledal jako držák zábradlí.

hodnocení

0x

Zkoušel jsem výrazy: Konzola, držák, objímka...

Tvarově to nejvíc odpovídá držáku ložiska, zvanému domeček, ale ten má z principu jiné proporce.

hodnocení

Uprostřed je to přepůleno a vnitřek se ke středu zužuje.

hodnocení

0x

Určitě seženete v železářství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]