Dobrý den, Potrebuji koupit nový poddružný vodoměr, starý má průměr zavitu 25mm. Je to 3/4 závit nebo jiný? Potřebuji aby sednul. Děkuji doplněno 02.12.18 10:42: Délka 110mm, propojení coul snad nikdo nevyrábí...
Asi ho nejdříve vymontuju. Coulovy závit se mi nezdá moc běžný... Uvidíme. doplněno 02.12.18 10:35: Tak fakt. Nedokázal by mi někdo najít náhradu? Nedaří se mi najít coulovy poddružný.
výborně, problém s vodoměrem je vyřešený, jen bych přidal radu pro zdejší poradce : Pro příště se mrkněte na tento web, na kterém najdete vnější průměry palcových závitů. Pak se mrkněte na obrázek dole. Na něm najdete vnější průměry a tloušťky stěn palcových trubek. Věřte nebo ne, půlpalcová trubka nemá průměr půl palce, třičtvrtěpalcová trubka nemá průměr třičtvrtě palce, palcová trubka nemá průměr jeden palec atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.