Nejste přihlášen/a.
Těch žekviček je několik. Jestli máte na mysli takovou, co se dává na zem, v krunýři má hvězdičky, které pak svítí na stropě, tak ta je hodně fajn. Naše děti s ní svítily roky, už byly velké. Myslím si, že jseště dnes si ji zapnou.
Myslíte tuhle? srovnanicen.cz/...
Želvu která svítí na strop hvězdičky a hraje máme doma tři roky,co se děti narodily a používám jí denně! úžasná věc.
Krásně a jemně osvítí pokoj,takže děti nemají strach (zatahuju rolety,at jim nejde světlo z ulice a hvězdy více vyniknou,lépe se jim spí) a i já,když k nim vstávám,tak vidím,že nejdu po pokojíku v absolutní tmě.Rozhodně to mají děti krásnější,než já (jako malá) kdy mi svítila pouliční lampa do okna celé dětsví...ani závěs mi nikdo nezatáhlpokud jsou rodiče laxní a je jim fuk jak dítě usíná a jakou má v pokojíku pohodu,potom to bude jen zbytečný krám,ale já to ocenila moc,chci aby se měli fajn
Používáme jí přes šnuru do zásuvky,ale i s baterkama moc nežere.Hudbu nepoužíváme,je to spíše rachot,než melodie.Takže jen svítí a koupili jsme jí u našeho vietnamce,funguje bez problémů.Pro švagrovou jsem koupila na bazárku tu samou např.tady je emimino.cz/... a nebo i tady je jich více modrykonik.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.