Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření pachů v domě

Od: ivana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, bydlím ve vlastním bytě v panelovém domě v přízemi a neústale je citět zápach z odpadu. Již jsme měli přes bytové družstvo objednaného instalatéra a po menších opravách, které byly třeba opravit. Instalaterská firma nám oznámila, že zápachu se nedá úplně zbavit a že bude dále citět,

Oč mi jde, někteří vlastníci nevěří, že zápach jde s chodby domů, ale z našeho bytu což je nesmysl, byt máme po rekonstrukci , ale pořád je nám vytýkáno, že jde zápach od nás.

Chtěla bych poradit kdo dělá pachové či zápachové kontroly nebo prostě něco čím to jde změřit a tím dokázat, že to není naše vina. Poraďte mi kdo se tímto zabývá.

Cítíme se tím velice poškození a rádi bychom to měli od specializované firmy potvrzené, kde je pravda.

Bydlíme v přízemi a smrad se objevuje někdy míň a někdy nesnesitelně.

Děkují za každou informaci k danému tématu, oblast Severomoravský Kraj.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Píšete, že "Instalaterská firma nám oznámila, že zápachu se nedá úplně zbavit a že bude dále citět" - tak by vám to potvrzení mohla vystavit ona.

ivana*
hodnocení

To určitě udělám, ale potvrzení o měření v bytě by bylo důvěryhodnejši, pro ty zoufalce.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Firem, které se m/... Nakolik je to finančně únosné, to si budeš muset jedině ověřit dotazem.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jen jestli instalatérská firma objednaná družstvem Vám říká pravdu. Nevěřím, že pokud se zná příčina, tak že by nešla odstranit.

jabraka*
hodnocení

0x

Tyto záležitosti řeší okresní hygienik.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]