Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz, bydlím ve vlastním bytě v panelovém domě v přízemi a neústale je citět zápach z odpadu. Již jsme měli přes bytové družstvo objednaného instalatéra a po menších opravách, které byly třeba opravit. Instalaterská firma nám oznámila, že zápachu se nedá úplně zbavit a že bude dále citět,
Oč mi jde, někteří vlastníci nevěří, že zápach jde s chodby domů, ale z našeho bytu což je nesmysl, byt máme po rekonstrukci , ale pořád je nám vytýkáno, že jde zápach od nás.
Chtěla bych poradit kdo dělá pachové či zápachové kontroly nebo prostě něco čím to jde změřit a tím dokázat, že to není naše vina. Poraďte mi kdo se tímto zabývá.
Cítíme se tím velice poškození a rádi bychom to měli od specializované firmy potvrzené, kde je pravda.
Bydlíme v přízemi a smrad se objevuje někdy míň a někdy nesnesitelně.
Děkují za každou informaci k danému tématu, oblast Severomoravský Kraj.
Firem, které se m/... Nakolik je to finančně únosné, to si budeš muset jedině ověřit dotazem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.