Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při hraní na klavír mám problém s tím, že jeho klávesy začínají být mastné (asi mi moc potí ruce, ale to sem nepatří...) každopádně, poradíte mi jak to vyčistit, abych nepoškodil lak ani dřevo? děkuji mnohokrát
Dobrý den, myslím, že jarovou vodou a houbičkou nic nezkazíte - houbičku řádně vyždímete, aby z ní nekapala voda a zřejmě opakovaně budete jednotlivé klávesy stírat směrem k sobě. Zdravím!
Hlavně netlačit a neukápnout. Na mastnotu - benzin, benzinový čistič, líh.
Nebo starý dobrý Wd40. wd40.cz/...
Nebo vycistito.cz/...
Na googlu je toho více. google.cz/...
Na bělení se použijí jiné prostředky. Ale je potřeba zvýšené opatrnosti. Když se použije třeba sůl s citronem, aby nic nesteklo mezi jednotlivé klávesy. rady-navody.cz/...
ani JAR ne, obyč mýdlo, to se setře, ale JAR bude lepit, zkusil bych ještě perchoretylen někde kde to nebude vidět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.