Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Horkovzdušná fritéza

Od: delina® odpovědí: 2 změna:

Jaké máte zkušenosti s jídlem z horkovzdušné fritézy? Lze tam udělat nasucho obalený řízek? Je to lepší než horkovzdušná trouba? Jsem dietář, tak mě to docela láká

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

horkovzduch
hodnocení

0x

Ani u jedné hor. fritézy není recept na řízek (na sucho), alespoň o tom nevím. Princip je takový, že vše se dá dělat na lžíci oleje. Hranolky, americké brambory, omáčky, guláš, veškeré maso na nudličky. NIc se nepřipálí neboť se to pořád míchá. Lopatka se dá vyjmout a péct sladké pokrmy, ale v nich praxi nemám. I menší kuře se bez lopatky dá upéci, ale to je stejné jak v troubě.

Na 1,5 kg hranolek (z domácích brambor) se spotřebuje opravdu 1 lžíce oleje a při konzumaci nepoznáte, že hranolky neplavaly v oleji.

 

hodnocení

0x
avatar maky

Je to bezva vynález, jen pokapat olejem nebo bez oleje, peču si tam brambory a jsou jako na ohýnku. Řízek jsem nezkoušela.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]