Nejste přihlášen/a.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
miso®
4x
Na fotke nie je ziaden poistny ventil, ale automaticky odvzdusnovaci ventil. Cierny sroubik ma byt povoleny, aby nim mohol unikat vzduch. Vo vnutri je plavak s ihlou, ktory vodu za normalnych okolnosti nepusti. Ak by sa plavak zasekol, cierny sroubik sa utiahne, aby ventil netiekol.
Vo Vasom pripade je umiestneny velmi delikatne, hned vedla svorkovnice / fazy (?!?). Nechce sa mi verit, ze to takto vyslo z fabriky.
Prednostne ale rieste ten biely kondenzator, hrozi (mini) explozia.
Vo Vasom pripade je umiestneny velmi delikatne, hned vedla svorkovnice / fazy (?!?). Nechce sa mi verit, ze to takto vyslo z fabriky.
Prednostne ale rieste ten biely kondenzator, hrozi (mini) explozia.
ajvn®
2x
No to by měl být automatický odvzdušňovák a měl by být ten šroubek utažený ( pokud ne, nekamenujte mě, pak to máme špatně
). Ale já bych hlavně řešil ten nafouklý - no teď fakt nevím, co to je, je to vedle ten bílý nesmysl.Typuju odrušovací filtr.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]