Nejste přihlášen/a.
zdravím elektrikáře, prosím o radu. Dá se koupit redukce na 380 V z pětikolíku na 4kolík? Možná názvosloví není až tak dobré, ale snad mě tu nějaký elektrikář pochopí. Koupila jsem štípačku s kabelem, kde je na konci koncovka na 4 kolíky a doma mám připojení na 380V na pětikolík. Díky A.
Ano dá,ale hledejde redukci,adaptér na 400V (380 už není) a podívejte se na Ampéry.Třeba elektromaterialy.cz/...
Ale raději bych koupil 5tikolíkovou zástrčku (vidlici)a nechal ji šikovným sousedem vyměnit elektromaterialy.cz/...
no, příště budu v krámě bedlivější, ale mě vůbec nenapadlo, že bych se měla kouknout do vidlice, že tam jeden kolík "chybí" zajdu tam a ...uvidíme, snad ví, co mi prodali a co bych měla dokoupit. Jen by mne zajímalo, proč to dělají...a zrovna mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.