Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit v koupeně silkonový tmel

Od: alda* odpovědí: 5 změna:

Ahojte lidi :).Poradí mi někdo jak odstranit v koupeně silkonový tmel?Ne mechanicky. Je mezi vanou a stěnou a jeho zbytky ulpívají na vavě i stěně.Děkuji.*placni*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Zkuste tento odstraňovač silikonu metrum.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Aldo,ten odstraňovač silikonu je na tmel,který je čerstvý,krátce po použití.Pokud je zpolymerovaný důkladně,tak nezbývá,než opatrně oškrabat..

JABRAKA

alda*
hodnocení

díky to jsem zjistil až jsem vyhodil 180 Kč za odstranovač.asi to musím oškrábat

xoxoxo

a zkusil jste to tím tmelem vůbec? Měl by být i na zpolymerovaný silikon.

mirunka*
hodnocení

0x

Řešil jsem dtto odstraňovačem silikonu od DEN BRAVEN. Nutno nechat působit až 5 hodin.Silikon zcela ztatil svoji konzistenci a přilnavost. Lehce jsem ho z vany odstranil dřevěnou špachtlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odstraňovač silikonu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]