Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem neměla problémy s vložením kartuše na tmel, silikon apod. do výtlačné pistole ( praktis.cz/... ale vždycky jsem se potrápila s vyjmutím kartuše z pistole. Vlastně se mi to vždy povedlo jen náhodou, takže jsem nikdy nepochopila princip. Zítra budu lepit luxfery, lepidlo je v těchto kartuších a spotřebuji 3 kartuše. Sice mám dvě výtlačné pistole, ale i tak ve vyjmutí vidím největší problém. Poradíte mi, abych se zase netrápila? Existuje snad podobné video jako na vkládání a manipulaci?
Předem díky.
Na zadní straně je "mačkátko", kterým se odlehčí píst - chce to trošku sílu. Pak ta středová tyčka, která končí hákem, se otočí o 180 stupňů a mělo by jít píst vysunout (někdy to jde lépe, když je "mačkátko" stisknuté).
Ti, kdo máte problém s vytažením kartuše od lepidel jako je Mamut, mám tip jak se tohoto neduhu zbavit. Před vložením kartuše do pistole do ní strčte široké víčko od mléka a problém je vyřešen.
Moc všem děkuji! Podařilo se a opravdu to není nic těžkého. Teď už budu vědět i pro příště. Video super! Naprosto jasné.
To že jedno lepidlo ze tří bylo zatuhlé a zničla jsem jednu pistoli, to už je jiná historie... Teď už tedy taky vím, která pistole je pevnější a tím lepší. Je to ta z videa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.