Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž střešních oken (dřevěné)

Od: ok® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím vás jaký je podrobnější postup při montáži těchto dřevěných střešních oknen a chtěl bych je vložit mezi krokve (právě že roměrově budou sedět mezi ty krokve)

oplechování by taky mělo být k dispozici

Děkuji moc

Montáž střešních oken (dřevěné)
Montáž střešních oken (dřevěné) #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud bych si dával do obytné podkrovky střešní okna, pak už jedině s venkovní roletou nebo nová vč. rolet. Řekl bych, že chcete ušetřit na špatném místě.

doplněno 23.11.18 19:36:

V tom případě ok - na vašem místě bych se ale i tak zeptal v okolí po pokrývači, který pomůže za pár korun nebo večeři a pár panáků.

Na mém RD mi dávali okna chytráci, co se nějak mezi sebou nedomluvili. Opakovaně jsem reklamoval a řešil jak instalaci, tak i pokrývače - zhruba 5 let! Pak už jsem si zvykl a plánuji kompletní rekonstrukci - firmy totiž už krachly a není se na kom vozit. Blbá instalace může být důvodem zatékání do domu!

Taky je dobré ta okna zrekonstruovat - nově natřít, vyspárovat, aby to bylo na pár let bez nutného servisu.

doplněno 23.11.18 19:38:

No a pokud chcete dělat sám - mrkněte se na pár videí z YouTube - nebo třeba toto

ok®
hodnocení

ty okna byla k vyhození, bylo mi je líto odvezt na sběrňák, rozměrově sedí na chalupu

podkroví je neobydlené bez oken, chtěl jsem jen prosvětlit prostor

ok®
hodnocení

no sám, jako teoreticky možná bych do toho šel, nevím...právě že jsem koukal na různá videa o montáži střeš.oken, a vypadá to velmi jednoduše

na chalupě jsou na krokvech jen desky a na nich jsou eternitové "tašky" žádná lepenka nebo něco takového, žádná izolace poue tma v podkroví

a k těm oknům jsem dostal info, že jsou snad 25let uložené nepoužité, tak jestli by bylo vhodné je něčím napustit nebo "navoskovat" asi jo,že?

JJ, nejlepší je "lodní lak"

No, lodní lak zdaleka není nejlepší, ale je dost používán, o tom žádná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]