Nejste přihlášen/a.
Chci v místnosti udělat pokoj ze sadrokartonu, v podstatě všechny zdi a strop ze sadrokartonu a podlahu z OSB desek, jak udělat zdi je mijasné postupovat stejně jako u příčky, UW nahoru a dolu a mezi CW, jak ale postupovat dále, pokud chci strop, přidělat UD už na sadrokartonm pak klasiku CD mezi UD? nebo se to dělá jinak? není blbé, že ty UD budou držet v sadrokartonu a ne ve zdi jak by držet měli? jak se v tomto postupuje?
Když jsem se sádrošem při úpravě domku, před nějakou dobou začínal, neponechal jsem nic náhodě a abych měl "rozum" vždy po ruce, koupil jsem si brožuru od Miroslava Nyče, Sádrokarton/Stavby a rekonstrukce, od nakladatelství Grada. Je zde naprosto vše popsáno, včetně nákresů a fotek. Často jsem se do ní podíval, když jsem akci, jako lajk v oboru připravoval. Můžu jedině doporučit.
Není nejlepší metoda, každý to dělá, jak se mu to hodí. Klidně zaklopíte stěny SDK, pak přiděláte UD do profilů CW, přes SDK. Nebo dáte komplet rošt na stěnu i strop, zaklápíte až nakonec, až protaháte dráty vodu, odpady a podobně.
Já bych udělal rastr všeho a pak SDK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.