Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obsluhuje tato pračka?

Od: andulka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím Vás poraďte mi alespoň to nejzakladnější..přestěhovali jsme se do bytu, kde již byla tato pračka součástí. Než by jsme pořídili časem novou, potřebovala bych si poradit a obsloužit tady tuhle.

Na internetu nemohu nikde najít návod k obsluze, našla jsem pouze název - Eurotech CMA 45Y102. Kdyby jste měl někdo doma, můžete klidně, prosím, poslat.

Stačí alespoň to nejzákladnější, co se nejvíce a nejčastěji pere.

Děkuji Vám všem za všechny rady ! :)

Jak se obsluhuje tato pračka?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, viz odkaz je návod v PDF - čeština tam není, ale obrázků je hodně . Zdravím!

atlant.by/...

doplněno 22.11.18 10:07:

Nemáte zač. Ano, ruština se nyní hodí a na zbytek překladač na Google .

doplněno 23.11.18 16:53:

andulka - řekl bych, že ani opětovnou aktualizací své otázky český návod nenajdete. Buďte ráda za tu ruštinu + obrázky.

andulka*
hodnocení

Super, děkuji, tak si opráším ruštinu ! :-D Obrázky pomohou. :)

hodnocení

0x
andulka*
hodnocení

Děkuji, to jsem taky právě našla..ale buď jsem slepá, nebo asi úplně blbá, ale to není to, co hledám. Je to jiný typ pračky a v němčině.. :-/

andulka*
hodnocení

0x
Jo jasny..jen me napadlo, ze by ji někdo mohl mít nahodou doma, nebo podobnou a napsat úplné základy co a jak..nebo rovnou originál návod. Tot vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]