Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pricka ytong

Od: danab® odpovědí: 7 změna:

Zdravim.Buduju v patre detske pokoje,ktere jsem rozdelil 10cm ytongem,ale obavam se,ze z hlediska odhlucneni to asi nebude vubec dobre,nebo bude?Spis asi ne,tak se chci zeptat,jaka by byla mozna naprava tohoto mensiho problemku.Nejaky veci uz jsem prohlizel,ale tak nevim,ktera volba bude lepsi,jeslti volne stojici pricka,nebo pridelana ke stavajici zdi...

Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

1x

no z hlediska snížení hlučnosti ale zároveň ubráním dalšího volného místa se jeví pouze následující:

1) další ytong před

2) SDK předstěna s vatou

3) dřevěný obklad

4) nábytek před stěnu

hodnocení

0x

Záleží, jak se na hlučnost díváme. Já jsem takto postavil příčku mezi koupelnou a dětským pokojem a zdá se mi dostačující.

hodnocení

0x

Pokud je stěna hotová, bude složité odhlučnění. Asi bych použil předstěnu z UD a CD profilů, sádroš GKF, který více odhluční, nežli bílý.

hodnocení

No jde mi spise o odhlucneni mezi jednotlivymi pokoji,aby jedna nemusela poslouchat druhou a pod.V planu,co bude u zdi je psaci stul,policka atd

Já Vás pochopil, buď uděláte příčku ze sádroše s vatou, nebo již postavenou příčku z Ytongu, trošku odhlučníte předstěnou s červeným sádrošem.

hodnocení

Takze to bude efektivni reseni?

nevím co je efektivní, ale trochu to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]