Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmašťovač silnější než Jar

Od: aja1946® odpovědí: 17 změna:

ale ne nějaké obrovské balení, znáte někdo něco na dlaždičky okolo sporáku a dále na troubu, děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Klasa aktivní pěna. Je to přesně to, na co se ptáte a funguje velice dobře.

hodnocení

No vypadá to orpavdu dobře, ale zase to není možné koupit a doprava je skoro jednou tolik

hodnocení

3x

Účinná látka všech těch zmíněných čističů, sprejů a aktivních pěn na grily a trouby je hydroxid sodný. Což je taky nejúčinnější odmašťovač vůbec, použitelný v domácnosti. Současně ale je to solidně nebezpečná žíravina, takže fakt velký bacha při používání (rukavice, brýle).

hodnocení

2x

Každá značka má přípravek na čištění trouby. Nastříkáš, necháš působit, setřeš. Tyhle přípravky fungují i na grily, rošty, dna hrnců. Budou fungovat i na dlaždičkách.

hodnocení

Mám sprej do trouby Wháčko, ale efekt žádný

hodnocení

1x

cif.cz/...

Opravdu funguje - i na letitou zaprášenou mastnotu.

hodnocení

0x

Já sem nejvíce spokojená s tímto: ageo.cz/... Nastříkané na nános mastnoty na digestoři a po chvilce stačilo jen setřít houbičkou,žádné drhnutí.Každý komu sem doporučila,byl spokojený.

Ten odkaz je obecný. Dodej konkrétní.

Zkouším,ale nejde mi vložit konkrétní výrobek,pořád mi tam pak naskakuje úvodní strana.Je to Jar odmaštˇovací sprej.

Takže tohle.

Mezi námi, znám. Ta Klasa je lepší.

hodnocení

Jak se ten výrobek jmenuje, i kdž Ti tam nejde dát, tak aspoň název

hodnocení

0x

Jj ,díky.Sem technický antitalent.

hodnocení

0x

Já už roky kupuji ve stáčírně modrý Milit,není drahý a je vysoce účinný.Používám ho už roky i moje kolegyně a zatím jsme nenašly lepší náhradu.mamina

joudic*
hodnocení

0x
Cif ma v sobe neco takoveho.. Peru v nem v ruce i povlak na polstarky a uterky.. Jarem ani mydlem ani praskem ta mastnota nepusti, v cifu je to jak nove koupene z obchodu

V jakém Cifu? Firma Cif má několik produktů. Mezi jinými i ten na trouy a grily. Který používáte vy?

joudic*

zminoval jsem cif obycejny tekuty prasek, troubu jsem za cely zivot nikdy necistil, ale kdyby potrebovala, spise bych si koupil specialni pripravek bez parfemace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]