Účinná látka všech těch zmíněných čističů, sprejů a aktivních pěn na grily a trouby je hydroxid sodný. Což je taky nejúčinnější odmašťovač vůbec, použitelný v domácnosti. Současně ale je to solidně nebezpečná žíravina, takže fakt velký bacha při používání (rukavice, brýle).
Každá značka má přípravek na čištění trouby. Nastříkáš, necháš působit, setřeš. Tyhle přípravky fungují i na grily, rošty, dna hrnců. Budou fungovat i na dlaždičkách.
Já sem nejvíce spokojená s tímto: ageo.cz/... Nastříkané na nános mastnoty na digestoři a po chvilce stačilo jen setřít houbičkou,žádné drhnutí.Každý komu sem doporučila,byl spokojený.
Cif ma v sobe neco takoveho.. Peru v nem v ruce i povlak na polstarky a uterky.. Jarem ani mydlem ani praskem ta mastnota nepusti, v cifu je to jak nove koupene z obchodu
V jakém Cifu? Firma Cif má několik produktů. Mezi jinými i ten na trouy a grily. Který používáte vy?
joudic*
zminoval jsem cif obycejny tekuty prasek, troubu jsem za cely zivot nikdy necistil, ale kdyby potrebovala, spise bych si koupil specialni pripravek bez parfemace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.