Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovová dvířka na elektr. hodiny se zámkem

Od: elektrika odpovědí: 11 změna:

Prosím vás poradíte mi někdo,jaká koupit dvířka na el.hodiny s fabkovým zámkem,aby byly občas nedobytné?Asi se divíte proč.Prostě mi syn nepřispívá,doplácela jsem velkou sumu za jeho přímotop v garáži a domluva není možná..Chtěla bych udělat to,že když přijede s celou bandou,dvířka zamknu,el.vypnu..Já to chvíli vydržím..Nechci tady rozebírat rodinné potíže,ale k věci prosím..Poradí mi někdo nějaká dvířka,aby se neměli šanci do nich dostat a nebyly příliš drahé,tak do 1000 kc?Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zeptám se na něco zdánlivě nesouvisejícího - ta garáž je vaše nebo vašeho syna? Pokud výhradně vaše, pak neřešte dvířka, ale jeho přístup tam.

iz*
hodnocení

3x

Nezlobte se, ale žádná dvířka ani sebraná prodlužovačka nevyřeší špatné vztahy. A určitě bych nedoporučovala vypínat elektřinu v momentě, kdy bude mít návštěvu.

Řešte to se synem.

elektrika
hodnocení

Ivzes-Tohle opravdu řešit nejde.Takže prosím soustředme se zde na dvířka..děkuji všem

hodnocení

2x

Asi bych viděl levněji výměnu jističe pro garáž tak, aby utáhl jen osvětlení, ale neutáhl by už ten přímotop. Pak nemusíte hlídat, kdy přijde, vypínat proud a zamykat el. rozvaděč. Prostě si v garáži nezatopí.

PS: Snad má ta garáž samostatné jištění.

doplněno 19.11.18 18:57:

Ježíšmarjá, tak tu prodlužku odpojte, smotejte, schovejte a je po starostech. Nebo se ho bojíte? To je pak na řešení přes Policii.

elektrina
hodnocení

Myslíte to jistě dobře,jennevíte,že do garáže má prodlužku z bytu.to jsem samozřejmě zde nezminovala.Ale děkuji Vám za snahu k řešení.

hodnocení

0x

Neuvádíte rozměry - ale pro informaci třeba tady palmat.cz/...

Babi, promiň, ale mají být "nedobytné"! Plastová dvířka na elměr skříňku, byť se zámkem, otevřu kdy si vzpomenu!

Navíc tazatelka přímo píše "kovová".

Nabízejí i v kovu - asi by nebyl problém se dohodnout na montáži se zámkem. Jenže na "nedobytnost" by paní musela mít trezor ;)

A proto hledám jiné řešení;)

elektrika
hodnocení

Děkuji za snahu,ale to je přesně ono,obzvlášt,když se jedná o vyloženě šikovné hochy,který otevřou cokoliv..Já uvažuji o nějakých dvířkách ze silného plechu,pak v zápětí jsem narazila,na problém -zámek.Fabku klidně odvrtají..Dnes mi jedna paní tvrdila,že bezpečnostní zámek za 300kc,jen tak odvrtat nejde,prostě dost těžko.Tak si říkám,za 300,dnes nic není a jak je to doopravdy s tím odvrtáním?Neví někdo?Opravdu to vypadá,že by musel být trezor?

Netrvejte demagogicky na dvířkách na zámek. Určitě se najde jednodušší a sofistikovanější řešení. Odstřihnout tu garáž od elektřiny nemůže být problém.

A asi to není jen o elektřině do garáže, ale především o rodinných vztazích, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]