Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlcovač pachů

Od: aksoj® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Chtěl bych se prosím optat zda máte nějaké zkušenosti s pohlcovači pachů. Trochu nám na plotně zahořeli brambory a i když se vše vypralo je to tu cítit a malovat se mi zrovna nechce . Děkuji za rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Začněte tím nejjednodušším - umístěte někam misku s octem.

lucie*
hodnocení

0x

...jo,jo taky bych zahájila klasiku- ocet nebo kafe.Dnes jsou k sehnání elektrické difuzery (moderní náhrada aroma lampy) taže bud do misky ocet nebo hromadu kafe,aby provonělo místnost nebo použít modernu a difuzer s éterickým olejem.Stejně tak může posloužit i hrnec vařící vody s octem a dát tomu čas.

hodnocení

OK děkuji už jsem vyslal kluka pro octy a rozmístím po bytě a uvidíme . Moc děkuji

hodnocení

0x

Dobrý den, mám vyzkoušeno toto vse-pro-uklid.cz/...

a funguje.

mil®
hodnocení

0x

používám s úspěchem už několik let toto: cz.hg.eu/...

hodnocení

0x

Já bych na noc bych nechala otevřené ventilačky oken, ale všechny dveře bych zavřela. Zítra bych vyprala záclony. A také bych vytřela a vyluxovala.To by mohlo stačit. ;) Nemám rýda ocet v miskách. Navíc, tomu nevěřím.

hodnocení

Vetralo se od pátka odpoledne do neděle odpoledne , stále je to cítit docela dost , vše vyprané , vyluxované , setřené , misky s octem ale nic moc . Jdu skusit sehnat přpravky co jsem dostal tady doporučení

bekycek*
hodnocení

0x

Moje rada - do kastrůlku naleji ocet a vařím asi pět minut, odstavím z plotýnky a nechám vychladnout, vždycky to pomohlo, páry působí i jako desinfekce

hodnocení

Takže bohužel ocet jsem už vzdal , to skoro nepomohlo na žádný způsob , použil jsem smrkové větvičky , ty taky nefungujou . Takže dnes jsem objednam Cleamen tak snad bude účinej

mil®

Tak jak to dopadlo? Jsem hrozně zvědavej co pomohlo. *hledam*

hodnocení

Takže 20.11. jsem objednal ten Cleamen, do dneška nepřišel :( Od šváry jsme dostali vonou svíčku tak jsme ji zapálili . Po 4 dnech to vypadá že je klid , vodí decentně a hoří cca 5hod denně . Odkud je a co je to zač bohužel nevím ale zjistím, výrobce polsko.

hodnocení

Takže abych to tu ukončil , Cleanmen přišel ale vše vyřešíla vonná svíčka vanilla essence vyráběna v Polsku , koupená u větnamce . Vážila asi 0,5 kg a po vyhoření už je klid . Hořela asi 4 dny a už po 1 dnu bylo velmi znát že funguje .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]