Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se prosím optat zda máte nějaké zkušenosti s pohlcovači pachů. Trochu nám na plotně zahořeli brambory a i když se vše vypralo je to tu cítit a malovat se mi zrovna nechce . Děkuji za rady.
...jo,jo taky bych zahájila klasiku- ocet nebo kafe.Dnes jsou k sehnání elektrické difuzery (moderní náhrada aroma lampy) taže bud do misky ocet nebo hromadu kafe,aby provonělo místnost nebo použít modernu a difuzer s éterickým olejem.Stejně tak může posloužit i hrnec vařící vody s octem a dát tomu čas.
Já bych na noc bych nechala otevřené ventilačky oken, ale všechny dveře bych zavřela. Zítra bych vyprala záclony. A také bych vytřela a vyluxovala.To by mohlo stačit. Nemám rýda ocet v miskách. Navíc, tomu nevěřím.
Takže bohužel ocet jsem už vzdal , to skoro nepomohlo na žádný způsob , použil jsem smrkové větvičky , ty taky nefungujou . Takže dnes jsem objednam Cleamen tak snad bude účinej
Takže 20.11. jsem objednal ten Cleamen, do dneška nepřišel Od šváry jsme dostali vonou svíčku tak jsme ji zapálili . Po 4 dnech to vypadá že je klid , vodí decentně a hoří cca 5hod denně . Odkud je a co je to zač bohužel nevím ale zjistím, výrobce polsko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.