Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopusteni vody do systemu Destila DPL 12

Od: martin23* odpovědí: 1 změna:
Zdravim,potrebuji radu.Ve starem dome u babicky je stary plynovy kotel Destila DPL 12..Nicmeme nevim kolik by melo byt vody v systemu.Na budiku to ukazuje tyto hodnoty viz foto.Na kolik bych to mel dopustit?Diky za rady
Dopusteni vody do systemu Destila DPL 12
Dopusteni vody do systemu Destila DPL 12 #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží jak vysoký je sloupec topné vody. Já např v patrovém domě mám na "budíku" 75 KPa. Mám expanzní nádrž na půdě a když je voda v plovině je tento údaj na manometru. Pokud klesne voda (buď se odpaří, nebo při odvzdušnění) klesne i hodnota na manometru a je potřeba dopustit. Abych nemusel chodit na půdu při každém dopouštění, mám na manometru rysku udělanou červeným permanent fixem. Na tom tvém manometru to vypadá, že je topný okruh skoro bez vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]