Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rego- návod

Od: milann* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , mám termostat REGO, viz příloha.

Zjistil jsem jak nastavit teplotu, ale nyní potřebuji přeřídit hodiny a nastavit tři termíny spínání a to jsem už vedle ... Není k dispozici nějaký návod nebo rada? Děkuji

Milan

Rego- návod

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ano, návod samozřejmě je k dispozici:

elima.cz/...

Nastavování tohoto termostatu je trochu těžkopádné, ale při troše technického talentu to zvládnete.

hodnocení

0x

Termostat sa predaval pod oznacenim "AURATON 2000", "AURATON 2005" alebo "EURO 091". Pohladajte na internete navod v PDF.

olinl
hodnocení

0x
U uvedeného termostatu co si vzpomínám je 8 či 9 programů z toho 2 či 3 individuálně nastavitelné a jsou zde dvě nastavitelné tepelné hodnoty-minimální (tlačítko měsíc) a maximální (tlačítko slunce)-jiná teplota ve všech osmi(devíti) programech bohužel nastavit nejde (kromě nezámrzné, ta je přednastavena na +5°C). Termostat umí předprogramované programy: nezámrzový program-udržuje např. při odjezdu na týden +5°C v bytě/domě, 4 programy s různými přednastavenými časy, další který umí udržet celý den minimální nastavenou teplotu (ikona měsíce), obdobný je s maximální nastavenou teplotou (ikona slunce) a dva(tři) které lze naprogramovat dle osobní potřeby- změna minimální či maximální teploty vždy po jedné hodině, nic mezi tím. Všechny programy lze zkopírovat do dalších dnů/dne. Ta maximální a minimální teplota pro všechny programy (kromě nezámrzového) je docela omezující, ale v ručním režimu(ikona ruky) jde přenastavit-opět bohužel přenastavená vydrží jen do další změny v právě daném programu.

hodnocení

0x

Jen podotýkám - jak píší kolegové výše - toto není termostat REGO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]