Dobrý den, potřeboval bych v 3 mm tlustém ocelovém plechu zahnout okraje kulatých děr, aby výsledek byl jako na fotkách částí vleků. V amatérských podmínkách s pomocí podobného lisu. Jak by měl vypadat přípravek a jakou sílu heveru v tunách minimálně budu potřebovat. Napadá mě pod díru podložka s o trochu větší dírou a ze shora trn s rozšířením. Díry budou mít 35 mm průměr vrtané korunkou. Dokázal by mi tu někdo navrhnout a nakreslit co vysoustružit a ten tlak. Děkuji za ochotu.
Děr bude kolem padesáti, zahnutí okraje ideálně 45 stupňů, potreboval bych aby vypadaly stejně, takze s vyrobenim pripravku se pocita. Lis ve fotce je jen ilustativni, mame větší podobny a hever se tam da postavit jakykoliv- muzu si pujcit az do 50 tun. Kluz a podobne neznam neumim, jsem nabytkář. Bude to tim prolisovanim dolu, aby nahore diky zahloubeni nedochazelo k zachyceni o hranu. Proto se obracim sem, kdyby někdo mohl podle mych udaju primo uvest tvar a rozmer nabehu trnu a spodni operky- ta by asi mela byt širší aby chranila pred deformaci okoli diry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.