Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jakým způsobem a kde všude dát vědět, že prodávám dům (zatím nechci RK)?
bezrealitky.cz, bazos.cz, hyperreality.cz. Kde ještě? Oznámení na dům?
Volila bych místní (popřípadě nejbližší kabelovou televizi,kde mají inzeráty) a místní/regionální tisk. Já si takhle koupila byt a přišlo mi to nejserioznější,než třeba Fb apod.Hlavně jsem Fb tenkrát ještě nevyužívala a i dnes je stále velká skupina lidí co je mimo Fb.
...ale nic proti Fb,taky se dá využít.Můžete fota domu i s informacema sdílet přátelům a ti dále sdílet...taky to není špatné.Můžete využít Marketplace na Fb nebo to jen sdílet s přátely.
To že se ozve jako první realitka je dost možné,takže buďte opatrní i v zájemcích.
...taky bych využila celkem oblíbené Letgo.
Klidně i na sreality.Je potřeba tam založit si účet, na který vložíte (myslím 3000,- Kč), inzerát stojí denně 60,-, ale když to tam necháte týden a další týden vynecháte a zase týden inzerát tak to vyjde na dlouho a budete mít širší paletu zájemců o koupi, když nebudou muset platit realitce nesmyslné peníze.Je třeba si uvědomit, že kdo si chce koupit nemovitost, není to otázka jednoho dne, ale týdnů, měsíců,někdy i roků, kdy hledá.No a kupující naproti tomu, že nebude muset platit realitce balík, tak zaplatí advokáta nebo notáře.
Z toho všeho, co jste vyjmenoval, se osvědčil a zabral "plakát na domě". Stačí text: "Prodám" a tel. číslo. Plakát stojí pár stovek a zabírá to. Hledejte na internetu "Výroba banerů" (bannerů). Určitě ve svém okrese nějakou výrobu reklamních plakátů najdete. Stačí objednat e-mailem, pošlou to i poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.