Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyprat zašlou podprsenku?

Od: dosia odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu jak vyprat ( zašlou ) podpresnku ...
Díky za odpovědi!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Netrapte se s ní a vyhoďte ji, stejně s tím moc neuděláte, zasloužíte si určitě pěkné spodní prádlo, které drží tvar a barvy a které vám bude slušet. I ve spodním prádle má člověk vypadat k světu a spodní prádlo signalizuje, jak si sami sebe vážíme a dbáme o sebe. Pokud máte partnera, i ten to jistě ocení. ;)

matejkova*
hodnocení

1x

Při praní záclon přidávám k pracímu prášku normální kypřící prášek do pečiva a i když jsou zašlé, prokouknou. Třeba by to fungovalo i u prádla, ale nemám ověřené. Nezbývá než zkusit, prášek do pečiva nestojí tolik. Hodně zdaru.

hodnocení

0x

Nejlepší je opravdu vyhodit. Jinak je možno obarvit např. barvou určenou pro barvení při nižších teplotách, ale pouze v případě, že není onošená. Může se stát, že při barvení se obarví jinak nitě, jinak krajka, jinak östatní materiál - výsledek žádná sláva.

martini*
hodnocení

0x

Když jsem loni sháněla něco na bělení záclon, našla jsem v drogerii i krabičku, myslím růžovou, která byla speciálně na bělení spodního prádla, byly na ní vyfocené podprsenky. Nevím, co to bylo za firmu, možná vanish, ale spíš něco jiného, bylo to kolem 100 Kč

hodnocení

0x

Kdysi ještě za totality,když nebyl takový výběr prádla v obchodech, jsme barvili bílé,zašlé podprsenky v silném,černém čaji.A rázem z ní byla tělová barva...Ale jenom ty s dobrou gumou, krajkou atd...Jestli už je zničená, tak vyhodit.

hodnocení

0x

Neblázněte :D U nás před vietnamskými obchody jsou vystaveny spousty podrd různých velikostí a tvarů za nějakých 50 kč. *hi*Před drogerií za 100kč. *hi* Kolik peněz dáte za specielní prášek? Je nutné šetřit sama na sobě tolik?

A měla jste tuto kvalitu někdy oblečenou?:)

moxa*

Musím souhlasit. Prsa patří do kvalitní, pevné a pohodlné podprsenky a umím si představit, že některá stojí i za vybělení. Já například sháním svou velikost velice špatně :( a musím tedy s podprsenkami zacházet jako se zlatem. Dvakrát jsem zkusila vietnamskou - nebyla už jiná možnost - jedna se zakrátko rozpadla na molekuly a z druhé mne po celém dni nošení tak všechno bolelo, že to nešlo vydržet. A to jsem je samozřejmě v obchodě zkoušela - ale 5 minut je málo. U Vietnamců sem tam nakupuji, ale k podprsence a botám prostě patří kvalita, to je můj názor :)

jejda*
hodnocení

0x

*tanec*V drogerii prodavaji BELIC od IBERIA,vybeli bavlnu i silon,treba pomuze!

omnico
hodnocení

0x

Na zasle jemne spodni pradlo opravdu existuje specialni dvouslozkovy prasek, ktery se smicha s teplou vodou a pradlo se do neho namoci. Mam s nim osobnou zkusenost a pradlo se mi krasne vybelilo a pritom se neznicilo. Ted si nejsem jista, ale myslim, ze ho dela znacka Omnico Bianco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]