Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak vyprat ( zašlou ) podpresnku ...
Díky za odpovědi!
Netrapte se s ní a vyhoďte ji, stejně s tím moc neuděláte, zasloužíte si určitě pěkné spodní prádlo, které drží tvar a barvy a které vám bude slušet. I ve spodním prádle má člověk vypadat k světu a spodní prádlo signalizuje, jak si sami sebe vážíme a dbáme o sebe. Pokud máte partnera, i ten to jistě ocení.
Neblázněte :D U nás před vietnamskými obchody jsou vystaveny spousty podrd různých velikostí a tvarů za nějakých 50 kč. Před drogerií za 100kč.
Kolik peněz dáte za specielní prášek? Je nutné šetřit sama na sobě tolik?
Musím souhlasit. Prsa patří do kvalitní, pevné a pohodlné podprsenky a umím si představit, že některá stojí i za vybělení. Já například sháním svou velikost velice špatně a musím tedy s podprsenkami zacházet jako se zlatem. Dvakrát jsem zkusila vietnamskou - nebyla už jiná možnost - jedna se zakrátko rozpadla na molekuly a z druhé mne po celém dni nošení tak všechno bolelo, že to nešlo vydržet. A to jsem je samozřejmě v obchodě zkoušela - ale 5 minut je málo. U Vietnamců sem tam nakupuji, ale k podprsence a botám prostě patří kvalita, to je můj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.