Nejste přihlášen/a.
Mam dobru skusenost so sroubovakmi Wera a Wiha. Hazet a Bacho by tiez mohli byt dobre. Urcite sa najdu aj ine. Pocitajte ale s tym, ze cena bude pomerne raketova.
Šroubováků jsem za svojí praxi používal mnoho, mimo jiné např.
Nejde jen o kvalitu kovu, ale také příjemné držení v ruce. Můžu se pochlubit, že mám jeden šroubovák, který jsem nosil vždy při sobě v montérkách, používal jsem ho denně (má takovou univerzální velikost, šířka 4,5mm) a je starý přes 30let. Je to výrobek Narex, má černou barvu a je na něm napsáno Elektro k 500V. A stále je funkční.
Na šroubováky samozřejmě neklepeme kladivem.
Existuju uderove srobovaky, ktore su pre kladivo prisposobene. Vyraba ich napr. Wera (zlto-cierne). Maju ocelovy klobucik na vrchu.
Predavaju sa aj no-name - tiez s ocelovym klobucikom, castokrat doplnenym o sesthran, za ktory sa da zabrat klucom alebo kliestami.
Samozrejme, tento typ nie je urceny pre pracu pod napatim.
Dlouhodobá dobrá zkušenost z práce je s českými šroubováky NAREX, s černou rukojetí P/....
Zajímavá maličkost - v rukojeti je dírka (ne na provázek na zavěšení), ale dá se skrz ní prostrčit tyčka (jako k k trubkovému nástrčnému šestihrannému klíči) a při hodně fest utahování zatlačit na šroubovák, aby držel v hlavě šroubu (vrutu) a pomocí tyčky točit. Za přijatelnou cenu domácí český výrobce (snad se nepokazil?).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.