Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké profi šroubováky

Od: vasa odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
chtěl bych si koupit nějaké lepší (profi) šroubováky, sadu. Obyčejné jsou jako bláto, nic mi dlouho nevydrželo :(
Neporadil by mi někdo nějakou zkušenost jakou značku?
Nepotřebuju elektrikářsjé.
Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mam dobru skusenost so sroubovakmi Wera a Wiha. Hazet a Bacho by tiez mohli byt dobre. Urcite sa najdu aj ine. Pocitajte ale s tym, ze cena bude pomerne raketova.

hodnocení

2x

Šroubováků jsem za svojí praxi používal mnoho, mimo jiné např.

rr-naradi.cz/...

promistry.cz/...

Nejde jen o kvalitu kovu, ale také příjemné držení v ruce. Můžu se pochlubit, že mám jeden šroubovák, který jsem nosil vždy při sobě v montérkách, používal jsem ho denně (má takovou univerzální velikost, šířka 4,5mm) a je starý přes 30let. Je to výrobek Narex, má černou barvu a je na něm napsáno Elektro k 500V. A stále je funkční.

doplněno 08.11.18 22:31:

Na šroubováky samozřejmě neklepeme kladivem.

Existuju uderove srobovaky, ktore su pre kladivo prisposobene. Vyraba ich napr. Wera (zlto-cierne). Maju ocelovy klobucik na vrchu.

Predavaju sa aj no-name - tiez s ocelovym klobucikom, castokrat doplnenym o sesthran, za ktory sa da zabrat klucom alebo kliestami.

Samozrejme, tento typ nie je urceny pre pracu pod napatim.

Samozřejmě to znám, ale napsal jsem to pohledem své profese i když tazatel napsal, že elektrikářské to být nemusí, ele jsou nejlepší.

krtek66
hodnocení

2x

já teda nemám problém s obyčejnými šroubováky jako spíš s BITY samotnými nebo šrófky/vruty...ty se ku*ví víc jak celý nářadí

fugass*
hodnocení

2x
Mám sadu bitů Retech. Zatím to nej co jsem měl. Vydrží neskutečně hodně. Používám cca 2 roky a není znát opotřebení.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

ono je treba dneska davat pozor protoze hodne je vyrobeno v cine na jedne lince akorat na tom ma kazdy svoje napisy

hoststary*
hodnocení

2x

Dlouhodobá dobrá zkušenost z práce je s českými šroubováky NAREX, s černou rukojetí P/....

Zajímavá maličkost - v rukojeti je dírka (ne na provázek na zavěšení), ale dá se skrz ní prostrčit tyčka (jako k k trubkovému nástrčnému šestihrannému klíči) a při hodně fest utahování zatlačit na šroubovák, aby držel v hlavě šroubu (vrutu) a pomocí tyčky točit. Za přijatelnou cenu domácí český výrobce (snad se nepokazil?).

jurajjuraj*

asi te zklamu ale NAREX neni uz dost dlouho tak nejake cesky , patri pod skupinu TTS Tooltechnic Systems AG & Co

hodnocení

2x

já používám šroubováky facom a lepší jsem v ruce asi neměl mám cca 8 let a bez známky čehokoli pořád jak nové

hodnocení

2x
Já mám dobrou zkušenost s Bahco šroubováky.

vasa
hodnocení

Dobrý den,
díky za typy. Máte někdo zkušenost se značkou Honiton? Např. Tento typ šroubováků HW171-0706.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]