Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slivovice a krušovice

Od: slivon odpovědí: 1 změna:
Mám doma od 1 září naložené hrušky a švestky v sudu,hrušky už se u nich propadala deka tak jsem ji odstranil a utáhl víka.. Švestky mám ještě otevřené ale je na tom hrozného hmyzu a deka je furt stejná,už je to nejspíše vykvasene? A když budu zavirat sud tak ten hmyz společně s dekou odstranit?Dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

V Krušovicích je známý královský pivovar,takže jde o hruškovici s tou slivovicí.Moje znalosti hovoří o tom,že kvašení by mělo trvat nejvíce 8 týdnů.Podle teploty.Pak už hrozí pomnožení octových kvasinek a znehodnocení kvasu.Také musí být zamezen přístup vzduchu.Takže co nejdříve vypálit.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]