Nejste přihlášen/a.
U mikrovlnné vestavné trouby se netočí talíř a nejde vypnout, jedině přes jistič, jinak funguje - ohřívá. Dá se opravit vlastními silami, popř. jaká by asi byla finanční náročnost opravy. Díky za info
Motorek jsem za pár korun kupoval od číňanů aliexpress.com/.... Koukl jsem na ten špatný a vzhledem k tomu, že téměř vše je z jedné továrny a jednoho rozměru, jsem se hned napoprvé trefil.
No a když nejde vypnout, tak je asi chyba v hlavním vypínači, kterým ji zapínáte. Předpokládám, že když otevřete dvířka, tak se vypne a přestane ohřívat.
Naše mikrovlnka ohřívá, jen se netočí talíř, naboť byla utopena při povodni. Asi bude soukolí zaneseno bahnem. Zkoušel jsem to rozebrat, ale k tomu motorku jsem se nedostal. nevíte jak na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.