Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , akutně prosím jak umýt okna od zašlé hnědé pásky. Lide, kteří v bytě bydleli, nechali pásku na oknech a neumyli ...páska se jakoby zažrala do okna, ale pokud jsem čistila myslím benzinem nebo líhem malinko to šlo umyla jsem cca 5 cm((, ale byla to síla
prostě potřebovala bych poradit jak toto sundat a nedřít se... Moc děkuji a prosím o pomoc Danča
Já měla to samé.Akorát asi né tak velké množství co máte vy.A taky jsem dřela a pěkně u toho nadávalaNakonec jsem sehnala prostředek na mytí.Jmenuje se COSMOFEN 20.Specielní na okna.
Tím to jde lépe.
Děkuji moc za vaše rady já jsem to tim tech benzinem zkoušela ale neslo to a protože v tom bytě bydeli nejaký debilní podnájemníci, ani jsem nepočítali, že by takhle mohli žit?No i tací se najdou...Zahřát fenem to bych u toho byla tejden
((
Ten přípravek COSMOFEN20 je dobrý funguje?...ta páska.. no to už není páska jen to lepidlo.. ještě tak nejak lepí((
moc díkyyyyy NA NETU už mám OBJEDNÁNO jsem zvědavá...ona mi na ty okna přijde jedna milá paní...už na to nemám nervy
)
Umyjte to technickym benzinem a hadrem. Tu pasku vyrobce doporucuje sundat mesic po osazeni oken, ale nejlepe ihned
Ale paní psala, že se s tím nechce tak dřít.
S tím sundáním máte pravdu.Taky nám to řekli.Ale později.
holt za blbost se platí - btw. na tech paskach je to vetsinou napsane kdy se maji strhnout. Da se taky pouzit octova voda
Noza blbost těch pak co tady bydleli v nájmu
..ted bych ji nejraději zavolala at to přijde umejt sama...sakra některý lidi jsou fakt hovada..
Malá oprava jednoho z příspěvků - pásku výrobce nedoporučuje sundat měsíc po montáži oken, ale NEJPOZDĚJI do měsíce. To platí na osluněné plochy. Tam kde slunce přímo na pásku nesvítí je to celkem v poho i po delší době.
Ke cosmofenu - je to výrobek, který používáme na čištění profilů ve výrobě oken, takže nic účinnějšího neseženete, jenže pozor na to. Cosmofen je totiž roztok, který rozpouští PVC, takže práce s ním není jako s Jarem při mytí nádobí !
NIKDY nenechávejte ani stopu cosmofenu na profilu, jelikož už po krátké době působení naruší povrch a ten chytne jinou strukturu. Takže dát trošku na hadru (nebo papírovou utěrku) a tou jedním směrem (po délce profilu) čistit a HNED poté pořádně utřít čistou utěrkou.
Napřed si účinnost cosmofenu vyzkoušejte na místě, které není moc vidět.
U plastových oken s chemikáliemi opravdu opatrně! Mám vzkoušený prostředek CIF EMULZE. Musí to být opravdu emulze. Nepoškrábe lesklý povrch plastu, odstraní zbytky lepidla. Dokonce odstrané velice jednoduše a rychle i zbytky samolepky, které jsou na sklech nových plast. oken, odstraní i lepící pozůstatky po samolepkách s kódem, které obchody lepí na všechny výrobky. Pozn: nejsem ani dealer ani reklamní pracovník pro jmenovaný výrobek, chci se jen podělit o zkušenosti a potvrdit, že je opravdu dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.