Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se nachází mezi řadovými garážemi?

Od: vasekl odpovědí: 16 změna:
Dobrý den,
mám řadovou garáž, měřil jsem uvnitř ní délku.
Když jsem pak délku přiměřil z venku, zjistit jsem, že mezi garážema co jsou jako by zády k sobě je mezera mezi nimi skoto 1.8m.
Je to vůbec možné?
Proč by tam byla taková mezera, asi odvětrávání, ale proč tak široká?
Dokáže mi to někdo vysvětlit?
Děkuju

Co se nachází mezi řadovými garážemi?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

1. Co jsou ty roury jdouci z boku? Me pripadaji jako odvetrani z garazi. Ty ale na pohled nejsou od sebe dal, nez 1,8m. Spis akorat tak na tloustku zdi plus kousek na kazdou stranu.

2. Jak vite, ze protejsi garaz je stejne hluboka jako vase?

3. Treba tam mate tajnou skrys plnou penez nebo koksu, o ktere ani nevite.

lezec
hodnocení

3x
Zkusil bych vylézt na střechu a podívat se. Třeba tam bude jenom ta mezera a po stranách jsou zdi aby tam nikdo třeba neházel bordel

hodnocení

2x

Zeptejte se souseda vedle, třeba to bude vědět. Případně se domluvte a prokopejte díru, pak si posvítíte a budete vědět víc.

fik
hodnocení

0x

Tam se vaří drogy*smich* Víš že druhá garáž je stejně dlouhá jako ta tvoje? Může být delší třeba o metr a mezi garážema už je jen malý prostor na odvětrávací trubky

asd1
hodnocení

0x

Tak se dávaj mrtvoly zvědavců :D Změř i tu druhou garáž, tipuju že je o ten rozdíl delší. Asi protekční :D

asd1 - Nemusí být protekční, prostě to tak při stavbě vyšlo. Třeba jí tehdy zedníci stavěli po návratu z "oběda". ;)

petrv*
hodnocení

0x

že by mezera...:)

hodnocení

0x

Taková hloupost mě napadla - nedalo by se v nějakých mapách na to místo podívat z ptačí perspektivy?

petan86*

Ano dalo by se, na mapě katastru nemovitosti.

sgi-nahlizenidokn.cuzk.cz/...

tam by mělo byt přesně vymezeno, tuším že tam je i možnost měření

Na mapě katastru nemovitostí bude těžko zakreslená (natož změřitelná) dutina uvnitř budovy. Takže snad jedině nahlédnout (za poplatek) do projektové dokumentace na stavebním úřadě (jestli teda je zvědavost tazatele až tak drásající a nějaká dokumentace vůbec existuje *smich* ).

Jinak pohled z ptačí perspektivy umožňuje snad každá elektronická mapa (Google, mapy.cz...). Jenže aby ta dutina byla vidět, nesměla by být zastřešená.

Ale z obrázku není jasné, zda tam nějaká střecha je - to by taky bylo vidět až z výšky.

vasekl
hodnocení

Dobrý den,
ty otvory z boku jsou větrací otvory.
Garáž končí už před prvním otvorem asi 50cm.
Nějaká velká dutina tam musí být, ale k čemu?
Děkuju

vasekl
hodnocení

Dobrý den,
tady je fotka z pohledu z vrchu z fotomapy.
Děkuju
Co se nachází mezi řadovými garážemi? #2

danyk
hodnocení

0x

mezery jsou kvůli hasičům. Mám dojem že v bloku garáží se dělaly mezery cca ob 5 garáží - ale nevím to jistě.

no mezery na příč ob 5 garáží by smysl dávaly, ale podélná mezera by dávala smysl jen po celé délce bloku

hodnocení

0x

Já bych opravdu hádal, že máš jinak velkou garaž než soused ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]