Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na úložný prostor v garáži pod stropem

Od: vita* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
chtěl bych si udělat úložný prostor v garáži pod stropem.
Je to garáž řadová mezi ostatními garáži.
Chci aby tam byl přístup, aby bylo možné jednou za čas zkontrolovat strop, jestli tan třeba náhodou neprosakuje voda ze střechy.
Nemáte ro někdo nějak také vyřešené?
Rád bych se poradil, jak to vymyslet?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

je to nová garáž nebo stará zastavba se skořepinovým stropem?. Pokud je tam skořepina tak to řeší tak, že mezi zeď a hranu skořepiny dají latě na šířku garáže jako překlad a pak ještě provrtají uprostřed spoj skořepin jako výztuhu a tam to pospojují, aby se to neprověšelo...

vita*
hodnocení

Dobrý den,
je to starší řadová garáž, takový nepravidelný strop to má.

petan86*
hodnocení

2x

Ahoj, jaky uložný prostor máš na mysli?, já jsem nad vrata udělal klasické police - navařil vinkle v jednom mistě to mám přivařené přez jekl ke stropu k ičku, do toho mám vsazene desky z lamina 55 nebo 60 cm široké,levnější jsou třeba osb desky nebo obyčejné prkna.

Neznám skladbu stropu, popř. dodejte i foto, poradíme lépe.

Fotku tu asi davát nebudu ( kdo se chlubí bordelem co má v garáži, já ne) :-D

hodnocení

2x

Záleží na vitřní výšce a šířce garáže. Je možné po stranách a v dostatečné výšce, naproti sobě pomocí hmoždinek a vrutů, přišroubovat úhlové železo, např. 40/40 a na to nastrkat napříč prkna. Nemusí to být v celé délce garáže, nebo vynechat mezery, aby k uloženým věcem byl přístup.

vita*
hodnocení

Dobrý den,
děkuji za typ,nad vratama si uděl regály.
Supr :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]