Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce

Od: myszur* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás neví o nějakém solidním přivýdělku (práce doma), který se Vám třeba osvědčil a není to ten typ práce, kdy po mně budou chtít zaslat nějaký poplatek a nakonec nic nepřijde (např. montáž propisek, atd.)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

- propisky montují číňani

- obálky nadepisují počítače resp. tiskárny

- bižutérky krachují, navlékání korálů tedy také nic, co dál ...

Prostě nic takového není ač neříkám že neexistuje, viz třeba já, ale rozhodně se taková práce nezíská tím že pošlu, 100, 200, 500, ... korun někam abych dostal balíček s prací.

Doma pracují programátoři, účetní, to za takové ty tiché, ale dále spousta řemeslníků jako truhláři, automechanici ...

hodnocení

0x

Několikráte probírané téma se stále stejným výsledkem, že NIC TAKOVÉHO NENÍ.

pepyk93*
hodnocení

0x

Také jsem kdysi hledal něco takového.Po hodině googlení jsem měl jasno...NIC TAKOVÉHO NEEXISTUJE.

VESMĚS TO JSOU JEN PODVODY...*zed*

myszur*
hodnocení

Právěže většina nabídek přes internet jsou podvodných, jinak jsem asi před 2 lety přes kamaráda našel práci na doma, bylo to nějaké lepení obálek, či něoc na ten způsob. Vydělal jsem si zhruba 500,- za 14 dní. Takže věřím, že se dá najít nějaká solidní práce na doma.

simca*
hodnocení

0x

Dobrý den,

já zde mám několik vstupů o domácí práci pod heslem Agentura Fox.Stála mě snaha o domácí práci asi 2000 Kč.Ten řetězec je rozvětvený,jména firem,kterým jsem naletěla,tak těch je víc.Manžel to chtěl dát k soudu.

Proto jsem upřednostnila síťový marketing.Zaregistrovala jsem se na www.minali.cz ID:13730.

Nějakou dobu to trvá,ale nic se neplatí předem,nic se nenabízí,filisofie je přesně popsaná,je tam přesně sepsaná smlouva a provizní systém.Je to každého věc!Podívejte se,uvidíte.

Simča

Další varianta na letadlo, tentokrát s prodejem toaleťáku. Ono je vlastně jedno, co se prodává...

pepyk93*

To má jako dotyčný/á vyhazovat toaleťák z letadla? *smich*

alf*

no jasně jinak by to nebylo letadlo ;)

cs.wikipedia.org/...

petr123*
hodnocení

0x

Domácí manuální práce existují. Ale na rovinu - jsou tak mizerně placené a zaberou tolik času, že je to vhodné spíš jako přivýdělek třeba k důchodu, když člověk "stejně nemá co dělat". Nedokážu si představit že by se jenom touto prací člověk dokázal uživit, je na to potřeba přihlížet spíš jako na koníčka za kterého dostaneš pár korun. Po přepočtení na "hodinovou sazbu" to jsou ale naprosto neuvěřitelná čísla... :(

myszur*
hodnocení

To je jasné, uživit se tím určitě nedá, už jsem jednu takovou práci dělal, docela dřina a za pakatel. Ale sháním něco takového proto, že studuji, a tak bych volné dny něčím zaplnil a trochu si finančně přilepšil, jelikož práce v okolí nikde není, natož nějaká brigáda na pár hodin týdně.

alf*

zkus "žlutou prdel" z jednoho který při studiu v devadesátých letech u nich začínal je teď nějaký ředitel té sítě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]