Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnání podahy

Od: spok odpovědí: 7 změna:

Potřebuji vyrovnat část podlahy v kuchyni (cca 2 metry čterečný),kde stála kuchynská linka. Zbytek podlahy jev vyrovnaný samonivelační stěrku,ale pod původní linku ne. Je tam schod cca 4 mm. Rozmíchávat celý pytel stěrky mi přijde zbytečný,leda odvážit půlku, Nápady?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nie, ze by som Vam neveril, ze to nezvladnete, ale ak by som to chcel mat fakt do roviny, tak by som to vylial na celu kuchynu este raz.

hodnocení

1x

Já bych zkusil namíchat z jemnějšího betonového písku a cementu hustší kaši (poměr 3 : 1, písek/cement) a nerovnost bych zalil a srovnal latí.

doplněno 04.11.18 20:26:

Když si dáte trochu práce, tak se to podaří i bez betonování celé místnosti. Není to až tak velká plocha.

hodnocení

0x

Nejprve si spočítejte spotřebu a ještě na jaké maximální tl ona stěrka-nivelačka je!než budete míchat polovinu pytle! Ale každopádněto neuděláte tak aby to nešlo poznat. lepší je celou místnost než jen část!

re4zon
hodnocení

0x
A to vam prijde ta nivelacka tak draha? Osobne nechapu, ale budiz. Tak povrch zpenetrujte adhezni penetraci a natahnete tam jemny cementovy poter, povrch uhladit navlhcenym hladitkem. Podstatne je ovsem, co prijde jako krytina?

krtek66
hodnocení

0x

přestěrkovat celý nivelačkou..a nebo pokud to jsou jen 4mm tak stavebním lepidlem na dlažbu...akorát je potřeba si udělat rovinu a stáhnout to pořádně

dylin
hodnocení

0x
Osobně bych to raději zbrousil celé bruskou na betony než se pokoušel nivelovat 4 mm na malé ploše
spu

Ideální řešení,které jsem zvažoval. Bylo ovšem rychle zamítnuto manželkou (buďto ona nebo prach)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]