Nejste přihlášen/a.
Řezat lze různým způsobem, nožem, pilkou, ale vždy naříznout napřed horní vrstvu a pak zlomit, nejlépe přes nějakou hranu. V místě dveří ponechat malou mezeru, na kterou se nalepí přechodová lišta (kvůli dilataci). Doporučuji (také mě bylo kdysi doporučeno), do další místnosti pokračovat ve stejném směru kvůli estetice (aby podlaha nebyla napříč). A také mě firma tenkrát doporučila (a jsem za to rád), použít v celém bytě stejný dekor. Nevypadá hezky, když je v každé místnosti něco jiného. Když nám to tenkrát dělali, tak nás upozornili, že se jim několikrát stalo, že zákazník si poručíl různé dekory v místnostech a pak když to bylo hotové, tak za nějaký den dodatečně žádali předělání podlahy na stejný dekor. Chce to promyslet a vybrat takový dekor a barvu, které se budou hodit pro celý byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.