Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit rosení vody u bojleru

Od: chroustrd* odpovědí: 8 změna:

ahojda, chci se zeptat. Mám nový bojler a ve spodním krytu se mi rosí a sráží voda. problém je v tom,že mi to už 3x vyhodilo pojisku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Opravdu jde o rosení? jaká je teplota okolí?

Máte foto konkrétního místa?

chroustrd*
hodnocení

začalo to teď,když se začalo topit. V koupelně je asi 20 až 22 stupňů sundal jsem kryt a příruba se nerosí.

chroustrd*
hodnocení

tady posílám 3 fotky

Jak vyřešit rosení vody u bojleru
Jak vyřešit rosení vody u bojleru #2
Jak vyřešit rosení vody u bojleru #3

Na obrázcích není žádná závada patrná.

Když to necháte několik dní takto odkryté, rosí se to stále, nebo to vyschne?

dejv111*
hodnocení

2x

Vypadá to na netěsnost příruby bojleru. Pokud je nový, reklamujte ho u prodejce nebo u toho, kdo Vám bojler instaloval.

hodnocení

2x

Bojler se nerosí, nemá proč. Bude to jiná závada, nejspíš někde prosakuje spoj, nebo příruba.

rv*
hodnocení

1x

Na přívodu studené vody se může srážet voda. Ale aby to vyhodilo pojistku (spíš proudový chránič), tak by se musela (zkondenzovaná) voda dostat někam, kde propojí vodič třeba s kostrou. Někdy stačí na trubku něco omotat, aby po tom kondenzát odkápl na bezpečné místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]