Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit rosení vody u bojleru

Od: chroustrd* odpovědí: 8 změna:

ahojda, chci se zeptat. Mám nový bojler a ve spodním krytu se mi rosí a sráží voda. problém je v tom,že mi to už 3x vyhodilo pojisku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Opravdu jde o rosení? jaká je teplota okolí?

Máte foto konkrétního místa?

chroustrd*
hodnocení

začalo to teď,když se začalo topit. V koupelně je asi 20 až 22 stupňů sundal jsem kryt a příruba se nerosí.

chroustrd*
hodnocení

tady posílám 3 fotky

Jak vyřešit rosení vody u bojleru
Jak vyřešit rosení vody u bojleru #2
Jak vyřešit rosení vody u bojleru #3

Na obrázcích není žádná závada patrná.

Když to necháte několik dní takto odkryté, rosí se to stále, nebo to vyschne?

hodnocení

2x

Vypadá to na netěsnost příruby bojleru. Pokud je nový, reklamujte ho u prodejce nebo u toho, kdo Vám bojler instaloval.

hodnocení

2x

Bojler se nerosí, nemá proč. Bude to jiná závada, nejspíš někde prosakuje spoj, nebo příruba.

rv*
hodnocení

1x

Na přívodu studené vody se může srážet voda. Ale aby to vyhodilo pojistku (spíš proudový chránič), tak by se musela (zkondenzovaná) voda dostat někam, kde propojí vodič třeba s kostrou. Někdy stačí na trubku něco omotat, aby po tom kondenzát odkápl na bezpečné místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]