Nejste přihlášen/a.
Od jara budeme poprvé pronajímat naši chatu, o vše se starat apod. Slyšela jsem, že je dobré to dělat přes realitku, která se stará o reklamu (je to na jejích stránkách dohledatelné). Máte s tím někdo zkušenosti? Smlouvu jsme nikdy nesepisovali, asi se poradit s nějakým právníkem, nebo s kým? Každá rada vítaná, děkuji.
Nevím, jestli moje rada nebude smazána, jako reklama, ale vím, že pro prodej/pronájem nemovitostí funguje tento portál: www.bezrealitky.cz Najdete si "nájemníka" sama a nájemní smlouvu vám sepíše advokát. Vyjde to levněji než přes realitku.
Hmmm, už vidím majitele jak na pronájem chaty např. na prodloužený víkend honí a hlavně platí advokáta
@chato, to víte, že si tu smlouvu může paní napsat sama, když ví jak. Advokáta si brát nemusí. Já jenom že ta jednorázová smlouva u advokáta vyjde levněji než ta realitka, o které tazatelka uvažuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.