Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik platíte poplatek na televizi?

Od: fulerens* odpovědí: 13 změna:

Za kolik platíte poplatek na televizi? Bydlím v Plzni a tady musím platit 147 kč/měsíc. Je to všude stejné?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Poplatek v letošním roce je 135,-Kč měsíčně. To je přes SIPO čistá částka. U Vás asi navýšení 12,-Kč je poplatek za platbu. *nevi*

Měsíční sazba televizního poplatku na rok 2009 je 135 Kč, tj. stejná výše jako v roce 2008.

tvp.ceskatelevize.cz/...

přesneji řečeno při platbě přes SIPO 135Kč, jinak plus poplatek za bankovní službu = zákonem uznaná zlodějna.

míro, ale to snad není pravda, páč jí neplatím poplatek. Kterým zákonem je poplatek za bankovní služby?

hodnocení

2x

Ja neplatim nic :) To je dle mne uplne nejlepsi reseni.

petr123*

A to prototo že ses u ČT odhlásil a podal jsi jim prohlášení že žádnou televizi nevlastníš, nebo prostě jen neplatíš protože nechceš? Protože jestli jen neplatíš a přitom bys měl, tak celkem riskuješ...

Neplatim, protoze proste neplatim.

Az mi prijde vyzva od CT ci CR tak jim samozrejme v zakonne lhute 30 dnu poslu cestne prohlaseni, ze nevlastnim prijimac, ci zacnu platit. Dle situace.

To ale budu resit az mi ta vyzva prijde. A to myslim, ze se jeste chvili nacekam...

petr123*

No když myslíš že je to dobrý nápad...

arimas*

jeee jsem rada ze jsem na tohle narazila .. uz nejakou dobu se snazim zjistit jak to je s tema poplatkama za televizi? nevim o tom ze bych neco takoveho platila protoze vubec nevim co a jak. nikde o tom nemuzu nic najit a na poste mi rikala pani neco ohledne sipo ale to mi nic nerika! komu to mam platit a jak?

dekuji za radu

petr123*
hodnocení

1x

Je otázka co ta platba znamená. Obecně za televizi je 135, ale jestli to je přece platba "baráku" tak v tom může být i nějaký poplatek za společnou anténu nebo něco podobného.

celp*
hodnocení

0x

Nevím zda všude,ale u nás se platí 135,-Kč/měsíc.

doplněno 17.11.09 10:26:

Mrkněte sem: tvp.ceskatelevize.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Samozřejmě je to 135 Kč.Ten poplatek si účtují banky u nich mám účet,z něhož se SIPO platí.Tam samozřejmě nefiguruje jen televizní poplatek.

JABRAKA

martini*
hodnocení

0x

Úpravu naleznete v § 6 zákona č. 348/2005 :

Měsíční výše rozh/...

portal.gov.cz/...

Je to 135,- Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]