Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti z horkovzdušnou fritézou?
Výhody a nevýhody oproti obyčejné - běžné.
Kdy brat tu či onu?
Mám jí několik let a normální friťák šel dávno z domu. Miluji hranolky, na 1,5 kg hranolek spořebujete 1-2 lžíce oleje. Nepoznáte na chuti, že neplavaly v oleji. Pokud jsme doma sami dva, upeču v ní i 2 porce kuřete (vyndám lopatku a nemusím rozpalaovat velkou troubu), nemám-li čas, dělám v tom i maso se zeleninou, guláš atd. Hlavně, že u toho nemusím stát a míchat. Míchá to za mne. Peču i bramboráky. Je to sice jedna velká placka uprostřed s dírou, ale žaludek si to přebere. Amolety jsem zkoušela, ale není to ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.