Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití impregnačního prostředeku v pračce

Od: missa* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
chtěla bych se poradit, mám pračku whirlpool a chtěla bych si vyprat bundu, doporučili mi dát tekutý impregnační prostředek.
Jak se taková bunda pere? Mám dát prášek i impr. prostředek?
V pračce jsou celkem 3 nádobky na prac.prostředky: předpírka, hlavní praní a změkčovadlo.
Do čeho nalít impregnační prostředek?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x

O impregnaci do pračky jsem četla a byla jsem se i ptát. Je to jednoduché, ale prý méně účinné. Nehledě na to, že impregnací je oblečení ošetřeno komplet (i zevnitř), a to prý není úplně dobře.

Omlouvám se, že jsem neodpověděla přímo na váš dotaz, ale na ručně nanesenou impregnaci nedám dopustit. M.

doplněno 28.10.18 18:42:

Na te impregnaci není návod?

Teď jsem si jednu rozklikla a tam se píše prvně vyprat, pořádně vymáchat, odstranit ze zásobníku pračky veškeré zbytky pracího prostředku. Impregnace ne!

Pote samostatně vyprat s impregnací.

72mona3*

Oprava: aviváž ne *zed*

hodnocení

2x

Přeci je vše posáno v manuálu k pračce, nebo na cedulce na bundě bývá symboly popsáno jak se má prát. Já jsem také kdysi použil na bundu impregnaci ve spreji, která se používá na deštníky. A sloužila dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]