Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směna peněz

Od: karlik* odpovědí: 11 změna:
Dobrý, potřebuji akutně nějaké peníze a mám doma mnoho euromincí, kde je vyměnim za koruny a a kde je to nejvýhodnější, dekuji
Směna peněz

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dojděte si do banky a vyměňte je tam. Je to strašně málo, pár českých korun, tak kolem dvou stovek. Asi jste si představoval, že máte doma pěkných pár tisíc. Koukněte se na měnu Eura a uvidíte, že to co máte, je pakatel a nemá smysl se s tím někam vláčet. Leda nějaký kamarád, který pojede na dovolenou a budou se mu hodit drobné.

hodnocení

0x

V Česku je nejvýhodnější směna ve vietnamské směnárně.

A jestli je obrázek podle skutečnosti, tak tam je necelých 10,- EUR, tzn. necelých 250,-Kč.

sacek
hodnocení

0x

Nebo se dohodnout s nějakým Slovákem.

hodnocení

0x

Pokud nejste daleko, tak je klidně za kurz ze směnárny vezmu.

karlosito
hodnocení

Odkud jste, já ze Zlína?

To nemám tak daleko, ale odkud jsem tu psát nebudu.

Nechceš prozradit odkud jsi aby tě někdo kvůli takovému pokladu nevyloupil, nebo aby si ve městě nevšimli, že jim někdo slovil tvrdou měnu z kašny? :) Každopádně na výměně ve smenarně proděláš. Nehledě na to že drobné neberou.Muzes eury zaplatit v supermarketu u kasy bez výměny.
"Muzes eury zaplatit v supermarketu u kasy bez výměny" *smich**smich* A proděláš daleko víc, než při výměně v oficiální vietnamské směnárně. Ta směna u Vietnamce je v současné době prakticky nejvýhodnější. alespoň u nás v Chebu.
Jestli mě zrak neklame, tak tam nemá ani 10 € Takže i když bude v obchodě kurz o korunu horší než u Hočimina, prodělá na tom prodělá cenu jednoho akčního lahváče a kvůli tomu bych teda moc kroků navíc neudělal.

No pozor na to placení v obchodech. Často berou jen papírové, tedy neberou drobné ;)

sacek

Kurz nemá smysl řešit u takových drobáků, problém je že supermarkety pokud vím euromince neberou, nemaj na ně v pokladně místo, jen bankovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]